Downloads

Hej och välkommen till sektionen Downloads! Här hittar du många nyttiga och virusfria program, bara välj en kategori här nedanför.

Alla | Chattprogram | Spel | Fildelning | Antivirus och säkerhet | Webbläsare | Annat

Windows Live Messenger
Det nyaste MSN Messenger där du kan chatta, ha videosamtal och prata med varann.

Storlek: 17 MB
Kategori: Chattprogram


Steam
Ett program som du kan spela alla Valvespel (t.e.x. CS, Half-Life och Day of Defeat) på. Du bara köper spelet i Steams butik så får du det på datorn utan cd.

Storlek: 708 KB
Kategori: Spel


King Kong demo
En demo på Peter Jacksons King Kong The official game of the movie med två banor.

Storlek: 289 MB
Kategori: Spel


BitComet
En torrentklient (ett program som gör att du behöver för att kunna ladda hem från torrenter) som är rätt så bra. Du kan t.ex. återuppta nedladdningar om internetuppkopplingen bryts. OBS! Det är olagligt att ladda hem upphovsrättsskyddade filer, Eflix tar inget som helst ansvar för dina handlingar.

Storlek: 2,58 MB
Kategori: Fildelning


Morpheus
Ett fildelningsprogram (inte riktigt som BitComet) som är mycket enklare att använda än BitComet, men dock inte lika effektivt. OBS! Det är olagligt att ladda hem upphovsrättsskyddade filer, Eflix tar inget som helst ansvar för dina handlingar.

Storlek: 185 KB
Kategori: Fildelning


Jibberish
Ett skidspel som inte är copyrightskyddat och man får ladda hem det gratis. Inte världens bästa grafik kanske, men det är bara på 21,7 MB.

Storlek: 21,7 MB
Kategori: Spel


Google Earth
Ett program som med hjäljp av satteliter är som en karta över hela världen, skitcoolt! På en del ställen (som t.ex. New York) kan du zooma in så att ser människorna! Rekommenderas absolut.

Storlek: 14,2 MB
Kategori: Annat


LimeWire
Fildelningsprogram, ungefär som Morpheus fast en fördel med det här är att det är på svenska. Men det finns en nackdel också; du får inte lika många sökresultat som med Morpheus. OBS! Det är olagligt att ladda hem upphovsrättsskyddade filer, Eflix tar inget som helst ansvar för dina handlingar.

Storlek: 2,95 MB
Kategori: Fildelning


SpyBot - Search and Destroy v1.4
Program mot spyware, adware och en massa dåliga program som du kanske inte vet finns på datorn. Helt gratis, jättebra program.

Storlek: 4,8 MB
Kategori: Antivirus och säkerhet


Azureus 2.5
BitTorrent-program ungefär som BitComet men lite mer avancerat. OBS! Det är olagligt att ladda hem upphovsrättsskyddade filer, Eflix tar inget som helst ansvar för dina handlingar.

Storlek: 8,39 MB
Kategori: Fildelning


Startup Inspector
Fiffigt program som hjälper dig att övervaka vad för program som startas när din dator startas, t.ex. om det är något program som alltid ploppar upp när du startar datorn eller om det är något gömt virus i datorn.

Storlek: 669 KB
Kategori: Antivirus och säkerhet


Internet Explorer 7
Det nya Internet Explorer 7 har äntligen kommit på svenska! Många nya bra finesser, bland annat att man kan surfa i flikar.

Storlek: 14 MB
Kategori: Webbläsare


Firefox 1.5.0.1
Firefox är ganska likt Internet Explorer 7, men Firefox var före med att ha flikar och att ha sökning inbyggt i verktygsfätet. Inbyggt anti-spywareskydd.

Storlek: 4,95 MB
Kategori: Webbläsare


TypingMaster Typing Test
Program för att testa hur snabbt du kan skriva på datorn. Du väljer en text, hur länge du ska skriva och när du har skrivit klart så kan du se hur många WPM (Words Per Minute, betyder ord per minut) du skrev. Tyvärr så är det på engelska.

Storlek: 1,64 MB
Kategori: Annat